Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérlek próbálkozz egy későbbi időpontban.

Rágóka medálokkal

Cikkszám: 980226
Rágóka medálokkal
Rágóka medálokkal
Rágóka medálokkal
Rágóka medálokkal
Rágóka medálokkal
Cikkszám: 980226
700 Ft
Medál gyűrű medálokkal

Gyűrű három fonott színes darabból a legkisebb gyermekek számára. A hangot adó játékok általában a legnépszerűbb gyermekek körében. A zümmögő hang megnyugtatja a gyermekeket, emellett a gyermek megtanulja érzékelni és feldolgozni a környező ingereket, vizuálisan és érintéssel stimulálva a gyermeket. A darab kiemelkedése tökéletesen masszírozza az ínyeket és segíti a feszültség enyhítését a fogak növekedésével.

A darab úgy lett kialakítva, hogy könnyen megfogható legyen a gyermek kezével - miközben a gyermeket játssza, miközben gyakorolja a fogóreflexet.

Nem mérgező anyagokból készül, amelyek megfelelnek a szigorú higiéniai előírásoknak. A csörgők színezhetőek, éles szélek nélkül, amelyek a játék során fájdalmat okozhatnának a gyermeknek, és nem tartalmaznak kiszerelhető kis alkatrészeket, amelyek el tudnak szakadni, és végül belélegezni vagy nyelni tudják a gyermeket.

Különböző színű és formájú változatok:

gyűrű virággal, gyűrű geometriai alakzatokkal, gyűrű virággal és haranggal

Amennyiben a termékből több változat létezik, kérjük a rendelés leadásánál a megjegyzésnél feltüntetni a kért típust. (szín, forma stb.)

 

Szállítási idő: 1-5 munkanap