Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérlek próbálkozz egy későbbi időpontban.

IQ Stixx

Cikkszám: SG_304
IQ Stixx
IQ Stixx
IQ Stixx
IQ Stixx
IQ Stixx
Cikkszám: SG_304
5 990 Ft
Használj pazar trükköket a pálcák elhelyezéséhez!
5 vízszintes pálcának kell elférnie az 5 függőleges pálca tetején. Keresztbe tudod tenni a pálcákat ebben az utazóbarát kirakós játékban, amely 120 feladványt tartalmaz?

A játék menete:
1. Válassz egy feladványt. Helyezd a pálcákat a játéktáblára úgy, ahogy
az a feladványban látható:
• Amikor a pálcákat függőlegesen helyezed el, a pálcákon lévő kivágások láthatóak maradnak (ezt a pálcákon lévő sötétebb négyzetek jelzik). Egyes FÜGGŐLEGES pálcák helyes tájolását egy SZÁM jelzi a felső oldalon.
• Ha vízszintesen helyezed el a pálcákat, a kivágások lefelé nézzenek, és ne legyenek láthatóak. De továbbra is láthatod a kivágások helyzetét, mivel azokat kisebb négyzetek jelzik. A vízszintesen elhelyezett rudak BAL OLDALÁN BETŰ látható.

2. Helyezz el minden megmaradt pálcát a játéktáblán:
• A vízszintes pálcákat valamivel magasabbra kell helyezni, mint a függőlegeseket.
• A játéktáblán 25 olyan pozíció van, ahol egy vízszintes pálca keresztezi a függőlegest. A pálcákban összesen 25 kivágás található. Ez azt jelenti, hogy az összes kivágást fel kell használni az átfedéshez; két kivágás nem helyezhető egymásra (és két kivágás nélküli rész sem).
• A vízszintesen elhelyezett pálcákat felemelheted, hogy függőlegesen alájuk illessz egy másikat, figyelj rá, hogy a feladványban megadott pálcák ismét a megfelelő helyre és irányba kerüljenek.
3. Megtaláltad az egyetlen megoldást, ha mind a 10 pálca elfér a játéktáblán. A megoldásokat megtalálod a füzet végén.

Amennyiben a termékből több változat létezik, kérjük a rendelés leadásánál a megjegyzésnél feltüntetni a kért típust. (szín, forma stb.)

 

Szállítási idő: 1-5 munkanap